Even voorstellen…

Mijn naam is Sandra van den Borne. In 2012 heb ik mijn eerste groentewinkel geopend in Tilburg. In januari  2016 heb ik mijn huidige groentewinkel geopend aan de Meerstraat 4 in Veldhoven waar ik heel veel liefde en passie in stop. Wat is er nu mooier om te zien dan verse producten??!!

Ik ben geboren in het Brabantse dorpje Reusel, waar ik een fijne jeugd had mede door de gemoedelijke omgeving waar ik opgroeide.

En juist die mentaliteit bracht me op het idee om een winkel te beginnen en dat uit te baten zoals ik zelf graag wil, er mijn creativiteit in stoppen.
Omdat ik voorheen in de vakanties en weekenden werkte in een groentewinkel en catering was het voor mij niet zo moeilijk, een groentewinkel met verkoop van lekkere schotels en gezonde voeding.

Maar vooral de sociale contacten vind ik leuk, het is zo fijn als je  klanten graag naar je toekomen en tevreden weer weggaan.

Daarom hoop ik dat ik op deze gemoedelijke manier mijn klanten van, lekkere groenten, suggesties en ideetjes kan voorzien.

Mijn specialiteit

– Vooral verse lekkere producten maken

– Van rauwkost salades tot pizza

  • Van maaltijden tot sapjes