Bij ons kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment in aardappelen, groente en fruit. Daarnaast hebben we diverse maaltijden, rauwkost salades en sapjes uit eigen keuken die we dagelijks vers bereiden. Ook kunt u bij ons zelf uw verse maaltijdsalade samenstellen en dus kiezen wat u lekker vindt.

Groente en Fruit

Zes dagen per week kopen we verse groente en fruit in. Via een groothandel houden we streng toezicht op de kwaliteit en herkomst van producten. Daarbij geef ik voorkeur aan producten van Hollandse bodem.. Zijn deze niet beschikbaar? Dan maken we een selectie van de beste telers uit het buitenland.

Onze eitjes komen rechtstreeks van de boer! Elke week komen deze vers binnen en zijn nooit ouder dan een week. Ook hebben we een eierautomaat bij onze entree, zo kunt u dag en nacht lekkere verse eitjes eten!

 

De lekkerste salades

Groente en fruit kun je tegenwoordig op iedere hoek van de straat krijgen maar voor echte verse rauwkost salades van hoge kwaliteit moet je tocht echt naar uw groenteboer aan de Meerstraat in Veldhoven!

Maaltijden

Geen zin om te koken, maar wil je wel een gezonde maaltijd? We bereiden iedere dag verse maaltijden met de best geselecteerde seizoensproducten. Je kunt bij ons terecht voor een uitgebreid assortiment.

Zo hebben we onder andere de volgende wisselende maaltijden en gerechten:

  • Bami
  • Nasi
  • Groentepizza’s
  • Lasagne
  • Verse schotels, zoals witlofschotel, rode kool/hachee-schotel, kipkerrieschotel, kip in zoetzure saus en babi-pangang
  • Wraps
  • Gehaktballen
  • Soepen, zoals tomatensoep, groentesoep, champignonsoep en erwtensoep

Let op: aangezien wij met seizoensproducten werken gaat het hier om een wisselend assortiment, loop bij ons binnen voor het actuele aanbod! Wij proberen altijd met de wensen van de klanten mee te gaan. Heeft u speciale verzoeken? Laat het ons dan weten! Grote bestellingen kunt u een dag van tevoren doorgeven en wij zorgen dat het de volgende dag vers voor u klaar staat!

 

Sapjes

De lekkerste sapjes staan voor u klaar, wij hebben zowel fruit- als groente sapjes in diverse heerlijke fruitcombinaties!
Deze sapjes zitten in handige flesjes, die ook leuk staan in een fruitmand. Een extra vitamineboost is altijd een goed idee!

Cadeaubon

Op zoek naar een origineel cadeau? Geef dan een cadeaubon van Sandra’s Groente & Fruit, voor bijvoorbeeld een heerlijke lunch, een lekkere maaltijd of een fruitpakket?! De waarde kunt u zelf bepalen!
Ook leuk bijvoorbeeld voor in het kerstpakket van uw werknemers!